Fredag


snart.. thailand.. snart..

Så otroligt mycket planering som sker just nu.. och vi ska bara vara borta en månad! Oh herregud.. Har varit i Norrköping med min fru Malin idag, var tvungen att införskaffa mig det sista innan vi åker..

Men innan vi åkte hände ngt jobbigt! Malin kom hit inatt efter jobbet och sov här.. men när vi skulle gå ut till bilen hade en stor maskin med lyftkran ställt sig i vägen så vi kom inte ut med bilen! Först försökte vi åka över gräsmattan men det var ju för lerigt, så tillslut fick vi gå till hyresvärden som fick ringa en kille som kunde flytta på sin bil så vi kom ut! TACK kära granne! De kan ju iaf förvarna om att det kommer stå en stor maskin i vägen!:O

Annars har jag lite klippningar idag! Klipper en dam kallad Inger som är urgullig! Hon klipper sig ganska ofta och jag tycker det är riktigt trevligt när hon är här! Nu sitter jag och väntar på Stina och Staffan som ska klippa sig här om ett tag.

Bikinitopp från Twilfit! 269:- Behövde en med riktigt stöd och axelbanden går att ta bort!

Dust it-volymgivande puder 99:-
shampo- reparerande 99:-
Hårspray- Riktigt hård!39:-/styck
Silkesdroppar- vårdar och gör håret glansigt 99:-

Tygskor från Belles 50:-

Väska från myrorna som jag kommer slänga därnere om de inte får plats hem! 50:-

LÄKEMEDEL!

Halsväska! skydda pass och pengar! 79:-

Take me back!

Åh kollade bilder från studenten på facebook! Underbar tid! Man var helt uppe i sitt under dessa veckor.. numera tänker man bara på framtiden hela tiden!
Jag ska så tillbaka till göteborg med ett gäng och gå ut! Dock ska jag inte ha en fransklänning som fastnar i alla killars gylfar som den gjorde sist! Annars var den kvällen azume!

I'm just a human.


Håret uppsatt när man ska rida:)

Godlunch alla därute!
Solig dag!
Underbart!
Ska upp på hästen idag igen..
.. har inte ridit sen jag ramlade av
.. men tänker inte bli rädd och larvig för det..
.. det ska bli härligt!

En vecka kvar till Thailand idag.. jag tänker väl på det ca 10.000 ggr om dagen nu.. Shit! Vill läsa på mer om alla ställen! Ngn som har en bra sida eller tips om Thailand och Singapore?

Såhär såg jag ut för ngn dag sen!

Jag och frugan! ♥

HELLO!

Hittade en sida som erbjuder spotify premium om man gör några undersökningar! Sjukt nice om det funkar! Kolla här Spotyfi 
Helgen har varit GREAT! I fredags hade jag mys med Mamma,Staffan, Stina och Malin! Vi åt tacos och tittade på film, senare under kvälllen gick vi även lös på Stina och gjorde en crazy håruppsättning!



Jobb på lördagen + avskedsfest hos Maja!


Snygga bilder lånade av Maja!

 

snart är det (Fredag) igen..

Sitter hos familjen Winkler.. utan familjen winkler.. blev lite missplanering med Helga och jag sitter nu med deras hund Bosse i knät och Selma vid fötterna:) rätt mys ändå.. tänkte passa på att blogga lite:)
Idag har jag hoppat in och jobbat på skolan sandbäcken, avdelningen bäckstugan dvs de äldsta barnen på skolan! jag var riktigt nervös innan men det gick riktigt bra! Vi bakade kladdiga chokladmuffins!

Jag har inte träffat min mor på ett tag nu.. både igår och idag gick våra planer om varandra.. sen i helgen åker hon till göteborg och jag jobbar.. jaja.. nästa vecka får de väl blir dårå..

Nu när Helga kmr hem ska vi planera ytterliggare lite till thailand..
På lördag blir det avskedsfest för maja då blire dricka!


The autumn leaves.

Onsdag... GREYS ANATOMI! Ska jag senare ikväll:) Önskar bara att Malin inte jobbade och att hon kunde vara vid min sida och dricka te!
Idag har jag varit och ätit lunch hos hennes farmor och farfar med henne och My, åt hemlagad gele! Har jag inte ätit sen hemma hos min farmor som gick bort för 7 år sen. Det var riktigt gott..
Sen har jag flyttat över till mamma, har bott hos pappa i 4 veckor nu innan så det var dags, provade bagpackers-ryggsäcken jag ska ha till thailand när jag packade alla grejer till mamma. Jag lyckades få den full och när jag gick så fick man inte luta sig allt för mkt tillbaka då skulle jag falla! Men sjukt mkt fick plats iaf:)

 
En supersöt kattunge som somnade på min axel i somras.

Söta texter!

Söta texter:

Dear Tummy, sorry for all the butterflies. Dear Pillow, sorry for all the tears. Dear Heart, sorry for all the damage. Dear Brain, you were right..

I want you... in my bed...under the covers... with the lights off...so I...Can show you.... My super cool new watch! Look, It glows in the dark!!!

teacher: Samantha , you copied these answers from Monica.didn't you ? Samantha:what makes you say that ?Teacher :because her answer to question 5 is "i dont know " and yours is "me neither "

Girl: Do you love me?
Boy:Yes
Girl: Would you change anything about me if you could?
Boy:Yes
Girl: Which is?...
Boy:Your last name.♥


Bakin!

Hej därute! Har precis kommit hem från en strandpromenad nere i djulö.. med fullmåne och allt.. riktigt ljust faktiskt även fast inga lampor finns därnere.. Det var riktigt mysigt och fint:)
Dock är jag nu väldigt kylig, ligger med duntäcke och allt!
Idag har jag bakat med Emmelie! Vi bestämde oss för att prova lite nya smaker och exprimentera lite;D
1, nougatfyllning
2, Vit choklad och jordgubbsylt
3, äppelmos och kanel
4, kakaosmörja med mandel
5, blåbär

Min favorit blev nog äppelmos med kanel, smakar lite som äppelkaka! Nougaten blev rätt mäktik men god! Blåbären blev väldigt fräsch och god, kakaosmörjan smakade inte jättemkt och 2an vart jättegod men väldigt söt!
Här är lite bilder!



Vi tänkte inte riktigt på att blåbären var så rinniga.. upps!

Gott med fyllning!:)

Nougat!

Kakaosmörjan!

Äppeeelmoos!

Jordgubbssylt med vitchoklad.. vi gjorde dom som små knyten!

Några färdiggräddade! Mysig dag!

comes alive..

Ke$ha – Take It Off

Söndag och jag lyssnar på en låt som har varit med i den bästa helgen på länge! I fredags när vi var på vin och ostkvällen var jag så lycklig! En underbar kväll hemma hos Helga! Hon hade dukat så fint med massa godsaker som chokladmouse, kexer,oster,muffins och kokostoppar osv.. och senare mot kvällen började vi tagga till och sen gick vi ner till Harrys! Hade riktigt roligt och träffade jättetrevliga människor! Ett stort tack till våran skjuts under kvällen som körde runt över hela stan för att hämta partyskor och så vidare..

Igår vaknade jag upp hos Malin och var inte riktigt mig själv, men efter en del sömn, lite läsk så var jag mig själv igen! Sedan blev det en promenad ner till stan för pizza, kaffe hos Staffan(mammas kille) och sedan hem till Malin igen för chill..

Idag kom jag hem vid halv 10 och ska nog knalla över till mor min och umgås lite med henne:)

Där har ni helguppdateringen:)

Yesterday is a memory, tomorrow is a mistery, today's a gift.. that's why they call it present!

Goddag alla läsare!
Den efterlängtande dagen är här, fredag! För mig själv som har varit ledig i 4 dagar känns det inte särskillt annorlunda.. fast vissa småsaker gör mig glad!


I made it!

Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes) - Acoustic


Hola! Hockeymatchen igår var riktigt rolig att se! Vita hästen spöade Växjö, vilket var väntat! Riktigt fartfyllt på isen med hårda tacklingar! Hade dessutom det bästa sällskapet på läktarn! Helga Winkler! Båda vi tycker det är väldigt roligt att se på hockey och prata lite skit:)

Idag har jag varit på stan med Helga och Malin och kollat lite, blev att lämna tillbaka en BH jag köpt, börjar inse att man inte kan spendera hur mkt pengar som helst när det är 3 veckor kvar innan man åker till ett land där man kan shoppa 4 BHar för samma pris!

Sedan har jag slingat och klippt min kära vännina Agnes! Hon är så underbar! Insåg att vi nu varit vänner i 7 år! Helt insane vad länge de är! Nu blir det att göra ngt mindre roligt.. städa och diska ..


tisdag!

Hejhopp! Idag har jag varit ledig! Skööönt efter en helgs+månd av jobb:)
Åt en jättemysig frukost med malin iförmiddags på sultans!
Var hos sjukgymnasten för massage.. det var sköönt.. tror ja somnade?
Ska strax åka till Helga, sedan ska vi till norrköping och kolla på hockeymatch:D


Gossip girl!

yeah! Gossip girl is back! Premiär ikväll och jag ska försöka följa det..:) det är så roligt att se hår,smink och alla kläder.. att det dessutom är massa snyggingar och massa dramatik gör det ju bara bättre;)

Helgen har varit goo, har jobbat både lördag och söndag så har tagit de lugnt med Helga,Malin och Hanna:)
Imorron blir det mer jobb på posten! Thailand..thailand..thailand..


Mums!

Har legat i soffan och tittat på TROJA nu i 2 timmar nu.. Achilles a.k.a Brad Pitt är ju inte helt fel i denna film.. mm.. vilka armar! och allt annat.. perfektion..



Skulle inte ha ngt emot att byta plats med denna tös! Ngn som inte håller med?


Friiiiday!

Igår kom Malin hit efter hennes jobb.. vi var så pratglada! Somnade kanske runt 2.. illa.. men vi som till 11 iaf! Det var skönt!
Jag ska strax iväg till ICA nära där mamma står och säljer kransar! Jag ska göra henne sällskap, har ingenting direkt för mig idag så så fick det bli! Ikväll ska jag mysa med Helga, Malin och Hanna!
Såhär ser jag ut idag.. just det.. syndade igår.. shoppade för runt 600.. denna tröja och sedan underkläder.. fy på mig..


Stay!

Hurts – Stay
Bästa låten som ni kanske kommer känna igen, den går på greys anatomi-reklamen! Greys börjar igen ikväll! Missade nästan varje avsnitt som gick förra säsongen men jag ska försöka hänga på den här säsongen!:)
Idag blev det mer jobb på posten! Har delat ut 950 telefonkataloger idag! Snacka om träningsvärk jag kommer få i armarna imorron!
Ett stort tack till Malin som lagade korvstroganoff och ris till mig när jag hoppade in hos henne på en halvtimmes lunch! <3

Jag vill oxå nämna mina kära vänner här som alltid ställer upp för mig, de är underbara och även om man har missat lite som har hänt hör de av sig! Underbara, bättre sent än aldrig! Mina vänner är.. ja återigen Underbara! 
<3
 




Hittade bilder i en gammal dator!


Parga sommaren-07

Jag och Emmelie när Agnes fyllde 17!

Jag och syster julen -07

Nice -05

Tiden från 9an.


Onsdag, nej...Tisdag!

Man blandar så lätt ihop dagarna när man är ledig:P
Idag har Malin klippt mig! Det blev toppning på ca 2 cm.. Jag vill ju spara ut till långt hår igen och tkr drf inte om att klippa mig, om jag ska vara ärlig, fy på mig, så har jag inte klippt mig på över ett halvår! Men jag ska bättra mig! Faktiskt är det ju så att om man vägrar klippa sig så kommer topparna gå av och bli frissigt.. Så nu har jag klippt mig och så blir det lagom med uppfräschning efter Thailand oxå.. Haha jag nämner Thailand i varje inlägg men det ska bli så skönt:)

Resultat efter klippningen!



Idag har jag på mig mina nya uberfina strumpbyxor från Lindex!

Hola!

Måndag= ny vecka!
Fortfarande ont i benet så de är inget postenarbete inplanerat den här veckan. Idag blir det jobb som fritidsvikarie på Sandbäcksskolan. Ikväll blir det mer Thailandplanerande.. shit va fort det går.. ni ser ju nedräknaren här till höger...
 Det ska bli skönt att komma ifrån detta väder.. det bara blåser hela tiden.. usch.
Letar efter mina linser.. hittar dem icke! Så nu blev de glasögonen ist..

Sundaymorning



Godlunch..? eller? Ligger i soffan med min lilla Malin och tittar på friends.. vi har precis ätit frukost och skall efter detta avsnitt fixa iordning oss inför dagen. Ska hämta upp brorsan om ett tag och åka ut till vingåker och shoppa loss kostymer åt honom:P

SJ är inte på min favoritlista just nu! Igår blev de försenat 1,5 timme och vi fick vänta 30 min ute i kylan i norrköping på en taxi! Men efter 6 timmars resa så hämtade Malin mig och vi lagade jättegod mat! klyftpotatis med kyckling med tzatsiki +mozzarella+tomat och basilikasallad! MUMS! Efterrätt blev de chokladbakelse med grädde!

Recept: http://www.tasteline.com/Recept/chokladfondant_med_jordgubb-passionsfruktsallad

I should know who I am by now.

Sitter nu i min pappas särbos sons sovrum som jag lånar under denna Växjövistelse.. Grabben Simon är i Ukraina och jag fick äran att låna hans rum! Han har 2 skärmar till sin dator och jag känner mig lite som abbey i CSI! Hahaha som ja ska ta fram massa hemliga grejer på dessa skärmar.. dock blev de bara fb,msn och blogg! :)
Har varit i Gbg och hjälpt syrran med lägenheten oxå.. den var så fin! Riktigt avis! Jag kan bo i hennes gästrum.. no problemo!
Häromdagen när jag skulle rida hände ngt jag inte trodde skulle hända.. Jag red på en ny häst och under full galopp ramlade jag av hästen och den skenade iväg! Tur var att Helga kan hantera dessa situationer och for efter medan hon skickade Malin för att se till mig. Chockad låg ja kvar på marken med väldig huvudvärk och 2 småsår i ansiktet.
Nu har jag jätteont i halsen ist.. eller ja inte I själva halsen utan i musklerna runt.. lite orolig för ngn form av whipflash.. men de kollar vi upp när vi kmr hem.. Stor lårkaka på rumpan/låret oxå efter fallet! Mysigt!
Nu ser sängen här bakom mig rätt skön ut.. blir nog att krypa ner och sova ut!
Imorron blir det hemfärd tillbaka till katrineholm!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus